Website van BC-Ricochet

Website van BC-Ricochet
DE NIEUWE WEBSITE VAN DE VERENIGING

donderdag 6 januari 2011

Clinic tijdens NK badminton 2011

Binnenkort zijn in Almere de Nederlandse Kampioenschappen badminton. Tijdens dit NK wordt er ook een clinic georganiseerd door een Nederlands toptalent. Je krijgt dan "badmintonles" van een topspeler! We willen hier graag met jullie aan meedoen! Er is in totaal plek voor 16 deelnemers, en de kosten zijn 5 euro. De datum is zaterdag 5 februari. Het exacte tijdstip volgt later. Er is in totaal plek voor 16 deelnemers, vol is vol.

Dus geef je snel op, via claudiahijweegen@hotmail.com !

Activiteiten Badminton Nederland tijdens NK2011

jeugdclinics

Verenigingen worden in de gelegenheid gesteld om met jeugdgroepen deel te nemen aan een jeugdtrainingssessie bij een van de grotere toernooien die Badminton Nederland organiseert.

Een groep van maximaal 16 jeugdleden krijgt een trainingssessie tijdens het evenement. Deze groep dient onder begeleiding te staan van maximaal 4 volwassenen van de vereniging. Op aanvraag is het ook mogelijk om halve groepen in te schrijven (8 jeugdleden met maximaal 2 volwassen begeleiders). Bij deelname aan deze activiteit is de toegang tot het evenement inclusief en bovendien krijgen de jeugdleden ook een verrassing en een consumptie. Tijdens een training krijgen de spelers les van één of meerdere (ex-)topspelers, van wie ze de kneepjes van het 'badmintonvak' aangeleerd krijgen.

Interesse

Bent u geïnteresseerd om met uw vereniging deel te nemen aan de jeugdclinics tijdens de Nederlandse Kampioenschappen of de Yonex Dutch Open? Ongeveer zes weken voor het toernooi wordt de inschrijving hiervan opengezet, waarbij geldt dat wie het eerst komt, het eerst maalt. Het is niet mogelijk om eerder plaatsen te reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.