Website van BC-Ricochet

Website van BC-Ricochet
DE NIEUWE WEBSITE VAN DE VERENIGING

donderdag 12 mei 2011

Breedte training Chemps

TRAIN MEE!

CHEMPS breedtetraining en badmintonschool



Culemborg – Na een succesvol jeugdtoernooi in Tiel, 26 en 27 maart, en goede prestaties bij het JM toernooi in Almere hebben we veel vragen gekregen over de CHEMPS badmintontrainingen.



Wil je eens een training meedoen, dan ben je welkom op een Open ‘Dag’ op 3 juni in Arnhem en 6 juni in Wijk bij Duurstede. Maar wie eerder met ons wil kennismaken, kan ook op 4 en 11 april in Wijk bij Duurstede met de CHEMPS breedtetraining en badmintonschool meetrainen. In Arnhem is die mogelijkheid er op 1 en 8 april.



CHEMPS is als badmintonschool een erkende talentenopleiding van Badminton Nederland. Je kan dus kiezen om straks één of twee keer per week met ons mee te trainen. Bij CHEMPS gaan hard werken, plezier en een goede sfeer goed samen.



Stuur een mailtje naar selectietraining@chemps.org voor een officiële uitnodiging voor één van deze twee trainingen. Mailen mag ook als je meer informatie wilt over de Open ‘Dag’  of CHEMPS badmintonschool (Wijk bij Duurstede – Doorn of Arnhem-Doorn).



Natuurlijk kan je ook naar de  CHEMPSbadmintonkampen (www.badmintonkampen.nl) van deze zomer. Een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Bart-Jan den Hollander

CHEMPS badmintonschool en breedtetraining: http://badmintonselectie.chemps.org



In samenwerking met: Olympisch Netwerk Midden-Nederland en Sport Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.