Website van BC-Ricochet

Website van BC-Ricochet
DE NIEUWE WEBSITE VAN DE VERENIGING

zondag 29 april 2012

Club Kampioenschappen Jeugd, 6 Mei 2012.


Dit jaar extra aandacht voor de Club Kampioenschappen Jeugd. Hier wat extra informatie voor die dag.

Tijdschema:

We starten om 10:00 uur we zullen rond 16:00 uur klaar zijn, daarna is er in het cafe bij de Hordenhal de uitslag en prijs uitreiking. Aansluitend is er een BBQ voor de genen die zich aangemeld hebben hiervoor.

Lunch:

De kinderen hoeven geen lunch mee te nemen omdat we met z'n allen een patatje gaan eten. Wel is het verstandig om ze extra drinken mee te geven, we zorgen wel voor wat maar dat is niet genoeg voor een hele dag sporten.
Snoep, we zorgen voor een snoeptrommel en wat lekkers (gezond?). Ze hoeven dus geen snoep mee te nemen.

Verder is de indeling bij de wedstrijden zodanig dat de kinderen of spelen of tellen, we proberen wachttijden (verveel tijd) te vermijden. Zal ons niet helemaal lukken maar we doen ons best.

Spelregels Recreanten:

De groep van Fabian speelt een set tot 15 punten en maximaal 2 sets. De winnaar krijgt een punt als er gelijk gespeeld wordt dan krijgen ze allebei een 1/2 punt.
Het speelveld is lang smal, er wordt een teller aangewezen. Meestal zal dit de verliezer zijn, als die er niet is wordt er iemand aangewezen. Bij kinderen die het tellen niet goed onder de knie hebben, moeten dit wel aangeven. Dan wordt er een tweede teller aangewezen om te helpen.
Aan het einde van de dag kunnen alle kinderen tellen, dat gaat vanzelf.

Spelregels Competitie:

De groep van Lenard speelt zoals in de competitie, tot 21 punten. Er wordt een teller aangewezen, we gaan in principe uit van wie niet speelt telt. Indien we dit noodzakelijk vinden kan het gebeuren dat men bij de recreanten moet helpen met tellen.


Toeschouwers :

Deze zijn natuurlijk van harte welkom, een tip voor de lang zitters. De tribune is niet zo comfortabel, men doet er verstandig aan om in zo'n geval een kussen mee te nemen
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.